Steun deze site

15. 11. 07
Hits: 98

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geachte lezer

Zoals in andere artikelen aangegeven heeft deze site geen commerciele doelstelling. De doelstellingen van deze site is informatie te delen en aan te geven waar informatie gevonden kan worden.

Wel zou ik het leuk vinden als u deze site wilt steunen door op een google advertentie te klikken. Opbrengsten komen ten goede aan goede doelen.

Bijvoorbeeld de 2 onderstaande doelen.

       

Waarom deze 2 doelen? Omdat alle kinderen een goede toekomst verdienen. Compassion is een organisatie die al jaren kinderen met veel succes over de wereld helpt. Door persoonlijke ervaring omdat we zelf een kind sponseren weet ik dat er goed werk wordt geleverd. Kijk gerust eens op rond op hun site, door op de foto te klikken.

Stichting Roos is een stichting die voor kinderen met een verstandelijke beperking vakantie's organiseert. Dit gebeurt met veel vrijwilligers op verschillende plaatsen in Nederland. Gezien het feit dat ik zelf een zoon heb met een verstandelijke beperking weet ik hoe belangrijk werk van deze stichting is. Kinderen die zo'n vakantie mee maken genieten hier veel van en de inzet van vrijwilligers is enorm. Klik op de foto voor mee informatie.

Bijvoorbaad dank

Schoolcateringmanager.nl

advertentie google