Missie en Visie

14. 08. 30
Hits: 2245

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missie en Visie.

 

Hier onder vind je de Missie en Visie van deze site. tevens heeft deze site geen commerciele inval hoek maar deze site is geboren uit hobby en werkzam te zijn in dit werkveld.

 

Missie

De missie met deze website is, kennis door te geven en aan te geven waar kennis gevonden kan worden. Dit te doen in allerlei vormen van teksten, documenten, verwijzingen of persoonlijk advies.

Deze website heeft geen commerciële invalshoek en geeft materialen gratis te beschikking. Deze materialen zijn door ervaring zelf ontworpen en gebruikt. Sommige materialen zijn goed gekeurd door externe bedrijven.

Door ervaring te hebben in de schoolcatering, op verschillende scholen van klein tot groot met daarbij verschillende invalshoeken en contracten, gewerkt te hebben geef ik mijn kennis ter beschikking.

Deze website predikt niet het te weten, maar geeft links en bronnen weer van officiële en wettelijke kanalen. Deze website is gericht op de schoolcatering, maar ook goed te gebruiken voor medewerkers in de bedrijfscatering, eigen beheer catering, kantine beheerders of vergelijkbare situaties.

Ik geef geen opleidingen, workshop of andere groeps gebeuren maar richt me alleen tot de persoonlijke werknemer.

 

Kennis delen is kennis verspreiden

 

Visie

Visie met deze website is kennis door te geven en kennis te vergroten van medewerkers in de catering, of horeca of andere vormen van catering. Dit te doen in allerlei vormen van tekst, documenten, verwijzingen of persoonlijk advies.

Vermeerderen van kennis en vergroten van praktijk kennis voor cateringmanager en beheerders is een must wanneer je bij wilt blijven in je vak. Zoeken naar kennis over je vak is bij blijven en is groeien. Dit kunt je doen d.m.v. deze site maar ook met vakbladen, opleidingen, websites of met nieuwsbrieven. Je kunt zelfs Twitter gebruiken om veel informatie te vinden.

Als cateringmanager ben je eigen ondernemer op je locatie en zoek je de kansen op voor je werkgever, maar ook voor je zelf en je medewerkers kun je dat doen. Gaat het jou “locatie” goed dan gaat het jou werkgever goed en heb je werkgelegenheid voor jezelf en je medewerkers. Al wordt niet alles verteld in de schoolcatering

Niet alles wordt verteld in opleidingen of door je werkgever, maar met deze site probeer ik je praktijkgerichte informatie te geven of aan te geven waar het gevonden te worden.

Wil je persoonlijk gerichte informatie of tips voor jou situatie mail dan je vraag of probleem.

Motto:

Werk niet in je Restaurant, maar aan Je Restaurant.

Alle producten bestand op deze site zijn gratis, maar wil je iets geven  klik dan op een google advertentie, bijvoorbaad dank.

Voor advies of contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

advertentie google

Backpackgids Azie

20 dagen suikervrij