Eigenbeheer of Uitbesteden

11. 12. 10
Hits: 513

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eigen beheer catering of de catering uitbesteden is een vraag die iedere school zich zelf stelt. Doen we de catering zelf of besteden we deze uit aan een cateraar? En dan wordt de vraag wel eens gesteld aan welke cateraar dan? Een grote cateraar of een plaatselijk cateraar? Maar ook wordt de vraag gesteld mag dit zo maar of zijn er regels aan deze uitvraag gebonden? Hoe groot is de school eigenlijk dat we een Europese aanbestedings-traject moeten gaan volgen? Zo maar wat vragen die een school zich zelf kan stellen voordat ze in het traject kunnen stappen of een beslissing kunnen nemen.

Zorgeloze catering in 10 stappen is een document van Catercoach, een website die bedrijven coacht die catering in eigenbeheer doen. Veel is er over dit onderwerp te vinden, lees dit artikel eens om meer informatie te verzamelen. Wilt u meer weten over het Europees aanbesteden klik dan hier. (u wordt door verwezen naar een site van de Veneca)

Mocht u catering in eigenbeheer doen kijk dan eens gerust rond op deze site en dan vindt u verschillende hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw locatie op te zetten, te verbeteren of uw medewerkers te scholen. deze site staat vol informatie over een catering locatie die te gebruiken zijn voor de schoolcatering, bedrijfscatering, school kantines, bedrijfsrestaurants in eigenbeheer of uitbesteed. Deze site is voor cateringmedewerkers om kennis op te doen of je locatie te verbeteren.

Wil je eens weten welke pakket van eisen worden gesteld door een school zoek dan eens op Tendernet of op de aanbestedingskalender naar catering aanbestedingen.