Wat de toekomst ……?

17. 06. 30
Hits: 92

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoe zal de toekomst er uitzien? Jammer genoeg weten we dat niet maar we kunnen wel letten op signalen om ons heen om te zien wat er gebeurt. Of soms een beetje verder te kijken naar een groter geheel.

Zelf volg ik regelmatig alles over de catering via de vakbladen en verschillende websites maar ook hebben de ontwikkelingen in de wereld mijn interesse omdat ik denk dat we daar mee te maken krijgen. Je kunt wel net zover kijken als je neus lang is maar dan mis je veel dingen die wat verder weg zijn.

Alles heeft een beetje te maken hoe je in je leven staat en wat je er mee doet. Is carrière en geld de belangrijkste drijfveer of zijn er andere dingen die veel belangrijker zijn. Ik heb carrière maken nooit als doel gehad al wilde ik wel doorgroeien in mijn vak maar een stapje hoger was een keuken waarin het werken me niet beviel. Met Jeugd werken het stukje ondernemerschap trok mij veel meer aan.

"LEEF JE OM TE WERKEN OF WERK JE OM TE LEVEN"

Nu ik wat ouder geworden ben, ben ik me meer gaan richten op wat gebeurt er allemaal in de wereld. De bril die je daarvoor kunt gebruiken is een beetje afhankelijk hoe je bent opgevoegd en of je religieus bent ingesteld. Als je religieus bent opgevoed en via een geloof naar de wereld kijk, zie je waarschijnlijk andere dingen gebeuren dan als je zonder die bril kijkt.

Religie zoals het Jodendom en christendom geven een ander beeld van de wereldse omstandig heden dan als je atheïst bent. Een atheïst houd god buiten de wereld maar gelovigen mensen niet. Gelovige mensen zien God in alles wat er gebeurt en er gebeurt veel als je door dit bril gaat kijken. Aardbeving nemen toe, oorlogen zijn er overal, klimaatveranderingen is een hot item en het wordt steeds meer IK gericht.

De aarde raakt in verval en door de Goddelijke bril kijkend is dat voorspeld. Het Jodendom, christenen en de Islam verwachten hun verlosser en de tekenen(volgens hun boeken) zijn aan het uitkomen. Ook geven zij deze gebeurtenissen aan in hun boeken.

Zo wordt in de boeken een eindtijd van de aarde beschreven en vele gebeurtenissen die daarbij horen, een  voorbeeld gebeurtenis is een teken in heelal dat een hot item aan het worden, is de draak en de barende vrouw beschreven in het

. Klik maar eens op de linken die aangeven zijn.

Hoe je ook in het leven staat kijk eens verder. Een godsbesef zit bij ieder mens en vele mensen bekennen dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. Ook als je niks mee heb je krijgt er toch of je hebt er al mee te maken.

 

Onderzoek het en Oordeel zelf

Succes

 

jodendom:  https://nl.wikipedia.org/wiki/Messias

Christenen:  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wederkomst_van_Jezus

Islam:  https://www.franklinterhorst.nl/Moslims%20verwachten%20de%20terugkeer%20van%20de%20Mahdi.htm

Planet X:  https://www.google.nl/search?q=planet+X+nasa&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=SXpPWZLZH4LH8Aej3oOQBg

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

advertentie google